25 de ani în slujba performanței în educație

0
106

25 de ani e o vârstă pe care merită să o sărbătorim cum se cuvine, cu atât mai mult cu cât acest sfert de secol a fost dedicat performanței în educație. În urmă cu 25 de ani, se puneau bazele primei școli deschise de Lumina Instituții de Învățământ în România, Liceul Internațional de Informatică din Constanța, un loc de unde au plecat în țară și în lume mulți absolvenți de care suntem tare mândri astăzi.

De atunci, în cei 25 de ani care au trecut, am mai deschis multe școli, am dezvoltat multe proiecte, am educat generații de elevi, am contribuit la deschiderea aripilor și împlinirea visurilor multor absolvenți și am adus contribuția noastră la performanțele educației românești în acești ani.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi pe acest drum frumos, dar extrem de anevoios, mulțumim elevilor și părinților, mulțumim profesorilor, mulțumim partenerilor noștri care au crezut în misiunea nobilă a educației și au pus umărul alături de noi în toate proiectele educaționale pe care le-al dezvoltat de-a lungul timpului.

Anul acesta vom desfășura mai multe acțiuni sub semnul #Lumina25DeAni și vom vorbi despre multe evenimente și lucruri frumoase care s-au petrecut în acești 25 de ani. Rămâneți aproape!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.