#Active20 @ ISB

0
239

Anul acesta am introdus o nouă provocare în primar – # active20 @ isb! Această idee interesantă oferă posibilitatea de a dezvolta atât de multe valori pe care dorim să le susținem la copiii noștri.

De ce am introdus # active20 @ isb?

La ISB, ne propunem să oferim fiecărui copil o educație largă, echilibrată, unde copiii să se bucure de învățare excelentă și creativă. Promovăm o plăcere a învățării, a creativității și a excelenței, în timp ce lucrăm în strânsă armonie cu diversitatea noastră comunitate.

Anul acesta am introdus o nouă provocare în primar – # active20 @ isb! Această idee interesantă oferă posibilitatea de a dezvolta atât de multe valori pe care dorim să le susținem la copiii noștri. Ne dorim ca copiii de la ISB să fie curioși, să fie fericiți și sănătoși și să aibă o atitudine „care poate face” față la provocările din viață. De asemenea, dorim să oferim copiilor o gamă bogată, captivantă și interesantă de activități de învățare, atât în ​​clasă, prin oportunități de îmbogățire, cât și cu învățare la domiciliu.

Cu # active20 @ isb, echipa primară a lucrat împreună pentru a dezvolta o gamă largă de provocări care vor atrage copiii noștri de la anul 1 până la anul 6. Am inclus activități care completează, îmbunătățesc și consolidează învățarea copiilor, multe dintre acestea poate fi urmărit acasă sau la școală. Dar multe dintre acestea sunt activități care nu ar face, în mod normal, parte din experiențele copiilor – includ locuri, oameni și activități pe care în mod normal nu le-ar vedea sau le-ar face. Suntem pasionați de # active20 @ isb, deoarece credem că educația copiilor nu se rezumă doar la învățarea în clasă: este vorba de caracter, bunăstare și realizare.

Ce este # active20 @ isb?

# active20 @ isb reprezintă o serie de provocări pentru KS1 și KS2. În fiecare an, grupul a ales 18 activități interesante și antrenante pentru a fi finalizate pe tot parcursul anului. Pe lângă acestea, fiecare clasă a ales, de asemenea, o activitate specială pentru clasa lor, iar elevii individuali au ales o activitate personală pe care ar dori să o finalizeze. Unele dintre aceste activități vor fi explorate la școală, în timp ce celelalte pot fi savurate acasă.

Câteva exemple de activități sunt:

● Faceți o marionetă (anul 1)

● Mergeți la observarea păsărilor (anul 2)

● Mănâncă ceva ce ai crescut (anul 3)

● Coregrafia unui dans (Anul 4)

● Realizați și lansați o rachetă cu aer (anul 5)

● Faceți ciocolată (anul 6)

Cum funcționează # active20 @ isb?

Fiecare copil are propria copie a „Pașaportului meu de activitate”, pe care îl va ține cu ei pe tot parcursul timpului lor în ISB. În fiecare săptămână, copiilor li se oferă posibilitatea de a reflecta asupra oricărei activități # active20 @ isb pe care le-au întreprins acasă sau la școală. Pentru copiii mai mari, aceasta implică încărcarea de dovezi și gânduri pe Clasa Dojo. Copiii noștri mai mici folosesc o carte pentru a înregistra ceea ce au făcut și pentru a reflecta asupra acesteia.

Echipele de an planifică unele activități pentru a face parte din învățarea lor în școală, în timp ce părinții sunt, de asemenea, invitați să susțină această nouă inițiativă, privind atenția la activitățile sugerate pentru anul copilului lor și devenind activ! Fotografii și înregistrări scrise sau desenate pot fi realizate pentru a surprinde activitățile pe care le fac copiii, iar acestea pot fi apoi tipărite pentru a rămâne în cărțile de reflecție ale elevilor sau încărcate în Clasa Dojo. Părinții pot sărbători împreună cu copiii, în timp ce bifează activitățile una câte una pe tot parcursul anului.

La ore obișnuite pe tot parcursul anului, copiii vor fi invitați să își împărtășească activitățile cu clasa. Se oferă oportunități pentru a-și sărbători realizările și pentru a fi # activ!

Suntem siguri că cu toții ne vom bucura să obținem #activ @isb!

(Victoria Sutton)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.