Activități pline de interes în săptămâna ”Școala Altfel”

0
191

În săptămâna Școala altfel elevii clasei 3 B de la Spectrum Constanța au vizitat ferma „Călin file poveștile Mălinei”, unde au călărit, s-au plimbat cu o căruță, fetele au învățat cum să joace elasticul și multe alte activități frumoase. Pe lângă toate acestea, elevii clasei 3 B au reușit să planteze un pomișor fructifer unde au cules diferite noțiuni de altoire a pomișorului fructifer înainte de plantare și cum trebuie să arate rădăcinile acestuia înainte de a fi pus în pământ.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului de la  Magurele și Palatul Mogoșoaia au fost cele două obiective vizitate de elevii noștri de gimnaziu în cadrul săptămânii „Școala Altfel”. Geografia și istoria au fost mai distractive si mai frumoase cu ajutorul activităților interactive, a jocurilor și a explicațiilor oferite de specialiștii instituțiilor amintite.

Tot cu ocazia săptămânii „Școala altfel”, Roșoga Ana, prof. de arte plastice, a organizat o excursie la București, (pentru elevii de gimnaziu și cei ai Clubului de pictură), cu tematica artistică. Au vizitat, în prima parte a zilei, Universitatea Națională de Arte București, intrând în atelierele studenților, la mai multe secții ale facultății: la pictură, grafică, artă monumentală, design vestimentar-modă, arte textile, foto-video-montaj, ceramică.

În partea a doua a zilei au văzut Muzeul Colecțiilor de Arte București , cu un bogat patrimoniu artistic, cu lucrări din cele mai diverse, de la pictură la obiecte  decorative din cele mai îndepărtate zone ale lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.