Atelier de benzi desenate Comics Didactic în Săptămâna Artelor

0
315

Îndrumați de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu, mai mulți copii de la ICHB au descoperit universul benzilor desenate! Prin joacă și desen, și-au dezvoltat imaginația și au devenit creatorii propriilor benzi desenate.

Prin intermediul atelierului, au învățat să realizeze o pagină de bandă desenată cu câte două sau mai multe cadre, cu unul sau mai multe personaje, respectând un fir epic au reușit să dea naștere unei povești cu episoade scurte.

În cadrul “Săptămânii Artelor” a avut loc și concursul Talent Show. Concurenții au fost în număr mare și ne-au încântat cu numere vocale și instrumentale, dansuri și comedie. Copiii au avut parte și de o vizită foarte plăcută din partea unui om deosebit care ne face să zâmbim diminețile la radio, Shurubel (Andrei Lacatus).

Entuziasmul, sfaturile și experiențele sale impărtășite copiilor au ajuns la sufletul tuturor. Îți mulțumim, Andrei, pentru vizită și pentru lecția de optimism și încredere!

Tot în săptămâna dedicată artelor, școala noastră a găzduit și organizat Spectacolul – Concurs, Eco- Fashion Art, prezentat de nimeni alta, decât minunata Ilinca Vandici! În cadrul acestui concurs, elevii noștri s-au întrecut în superbe ținute vestimentare, realizate din materiale reciclabile. Acțiunea a avut scopul de a viza sensibilizarea elevilor față de mediul înconjurător, implicarea lor într-o acțiune care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității!

Felicitări tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.