Calificări importante la Olimpiadele naționale de matematică, informatică și fizică

0
387

Felicitări elevilor de la Spectrum Constanța care s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de matematică. Reușita lor se datorează atât muncii și inteligenței cât și profesorilor minunați D. Vacarescu Cristina, D. Carnaru Mioara care îi îndrumă.

CALIFICAȚI OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE MATEMATICĂ:

Marin David Alexandru *Cl. a V-a, Boja Eric Cl. a V-a, Gherlan Calin Cl. a VI -a Dumitrescu Adriana Nicoleta *Cl. a VI-a, Diaconescu-Cărbunescu Victor *Cl. a VIa, Mîrzac Teia Gabriela *Cl. a VI-a, Stanciu Rareș Ștefan *Cl. a VI-a, Stănescu Matei Octavian *Cl. a VII-a, Rîșnoveanu Lucia *Cl. A VIII-a, Pitu Bianca *Cl. a VIII-a Spectrum Constanța a fost reprezentată de 3 elevi și la faza naționala a Olimpiadei de Informatica. Ei sunt: STANCIU RAREȘ – Cl. a VI-a , STĂNESCU OCTAVIAN – Cl. a VII-a, POPESCU TIBERIU – Cl. a VIII-a De asemenea, Spectrum Constanța a avut elevi calificați și la faza națională a Olimpiadei de Fizică, elevi care sunt coordonați de dl. profesor Florin Dobrin. Succes!

Aceștia sunt: Diaconescu Victor -clasa a VI-a, Mîrzac Teia -clasa a VI-a, Stanciu Rareș -clasa a VI-a, Gherlan Călin -clasa a VI-a, Moroșanu Teodora -clasa a VI-a, Stănescu Octavian -clasa a VII-a, Picu Alexandru -clasa a VII-a, Suciu Antonie -clasa a VII-a, Calipetre David -clasa a VII-a, Petrescu Vladimir -clasa a VIII- a, Rusescu Radu -clasa a VIII-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.