Concursul GOLDEN VOICES adună cele mai talentate voci din țară

0
91

Elevele Perpelea Iulia și Enache Andra au reprezentat ICHB la etapa națională a concursului de interpretare vocală Golden Voices.

Etapa locală a concursului, organizat de Fundația Lumina Instituții de Învățământ, a avut loc la ICHB Colentina. La concurs au particpat în jur de 30 de elevi, de la diferite școli și licee din București, care au interpretat cântece din repertoriul național și internațional. Juriul a avut misiunea grea de a-i alege pe laureați dar și pe cei care s-au calificat la etapa națională a concursului.

Perpelea Iulia a câștigat premiul II iar Enache Andra s-a calificat la etapa națională care va avea loc pe 1 februarie 2020.

Dintre cei 10 elevi calificați, premiile au fost obținute de următorii elevi:

  • Premiul I – Neagu Ioana, Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti
  • Premiul II – Perpelea Iulia, ICHB Pallady
  • Premiul III – Pripon Mara, Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu

A II- a ediție a concursului de interpretare vocală ‘Oradea Singing Stars’ s-a desfășurat și la Lotus Center din Oradea . Evenimentul care a avut ca scop principal descoperirea și promovarea tinerelor talente s-a bucurat de participarea unui număr mare din partea publicului orădean.

Primele 3 câștigătoare ale categoriei 12-16 ani (Premiul I Magdas Briana Andrea,

Premiul II Horbacs Antonia Maria, Premiul III Bodog Alexandra Suanna)

au reprezentat Oradea și International School of Oradea la faza națională, organizată la București.

La începutul lunii decembrie s-a desfășurat și etapa locală din Iași a concursului de voce ” Golden Voices” 2019. Concursul a avut loc la Palatul Copiilor din Iași.
Au fost prezenți 13 concurenți.În urma jurizării premianții au fost:Locul I – Pașcu Bianca-Maria, Locul II – Abou Ainan Sammy, Locul III – Tofan Andreea-Elena

De asemenea, și la Cluj s-a desfășurat cea de-a XVIII-a ediție a fazei locale a concursului de voce ” Golden Voices” 2019. Concursul a a vut loc la sala de concerte „Vasile Rebreanu” a Studioului de Radio Cluj.

Au fost prezenti 15 concurenti din Cluj Napoca, Dej si Zalau.

În urma jurizării premianții au fost: Locul 1 – Ani Adalia, Locul 2- Roman Deona
Locul 3- Szollosi Helga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.