Suntem mandri de doua surori ca au fost elevele noastre!

Majoritatea tinerilor din ziua de azi nu au preocupări foarte multe când vine vorba de performanță, fie că este vorba despre un domeniu anume sau de o pasiune din care se poate face performanță. Sevda și Elif Memet sunt două surori din Constanța, care s-au remarcat într-un mod deosebit, atât pe plan local, cât și mondial. Cele două au dovedit faptul că pot face mult mai multe pentru cei din jurul lor și că se poate, dacă vrei și perseverezi. (Stiri Antena 3)

Geniile României

Majoritatea tinerilor din ziua de azi nu au preocupări foarte multe când vine vorba de performanță, fie că este vorba despre un domeniu anume sau de o pasiune din care se poate face performanță. Sevda și Elif Memet sunt două surori din Constanța, care s-au remarcat într-un mod deosebit, atât pe plan local, cât și mondial. Cele două au dovedit faptul că pot face mult mai multe pentru cei din jurul lor și că se poate, dacă vrei și perseverezi.

Posted by Stiri Antena 3 Constanta on Tuesday, July 9, 2019

Articolul precedentElevii de la ISB au reprezentat cu cinste România la o competiție internațională de matematică, organizată în Bulgaria.
Articolul următorMândri de elevii noștri de la ICHB care s au întors acasă încărcați de medalii de la Olimpiada internațională de fizică.