EGMO 2019 – ICHB CU DOUA MEDALII DE ARGINT

0
430
Mulțumim doamnei Ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, care a dorit sa fie prezenta si sa felicite echipa de fete, campioanele noastre la matematica!

Sâmbătă s-au întors din Ucraina fetele noastre, de la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete, Romania fiind clasata pe locul 6 la aceasta competiție importanta.

Tolu Diana (clasa a IX-a) – medalie de argint, fiind sub îndrumarea domnului profesor Victor Vacariu, reușind prin pregătirile de înalt profesionalism sa nu coboare stacheta aurului de la Balcaniada de anul trecut.

Abu Shanab Amina (clasa a-X-a) – medalie de argint, profesor îndrumător Flavian Georgescu, la a doua calificare cu rezultate minunate la EGMO, eleva ambițioasa si muncitoare.

Le felicitam pe toate cele 4 fete (Timofte Alexandra, Popescu Ioana, Tolu Diana si Abu Shanab Amina) care la nivel de echipa au adus Romania pe locul 6 in Europa, pe părinți pentru susținere si pe domnii profesori pentru pregătirea de elita.

Nu in ultimul rând, ii mulțumim doamnei Ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, care a dorit sa fie prezenta si sa felicite echipa de fete, campioanele noastre la matematica!

https://www.facebook.com/lumina.schools/posts/1502563606544221

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.