Mulțumim doamnei Ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, care a dorit sa fie prezenta si sa felicite echipa de fete, campioanele noastre la matematica!

Sâmbătă s-au întors din Ucraina fetele noastre, de la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete, Romania fiind clasata pe locul 6 la aceasta competiție importanta.

Tolu Diana (clasa a IX-a) – medalie de argint, fiind sub îndrumarea domnului profesor Victor Vacariu, reușind prin pregătirile de înalt profesionalism sa nu coboare stacheta aurului de la Balcaniada de anul trecut.

Abu Shanab Amina (clasa a-X-a) – medalie de argint, profesor îndrumător Flavian Georgescu, la a doua calificare cu rezultate minunate la EGMO, eleva ambițioasa si muncitoare.

Le felicitam pe toate cele 4 fete (Timofte Alexandra, Popescu Ioana, Tolu Diana si Abu Shanab Amina) care la nivel de echipa au adus Romania pe locul 6 in Europa, pe părinți pentru susținere si pe domnii profesori pentru pregătirea de elita.

Nu in ultimul rând, ii mulțumim doamnei Ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, care a dorit sa fie prezenta si sa felicite echipa de fete, campioanele noastre la matematica!

Fetele noastre de la ICHB s-au întors pline de medalii de Olimpiada internațională de matematică pentru fete. Rezultate extraordinare pentru care merită felicitate și elevele și profesorii.

Posted by Lumina Educational Institutions on Sunday, April 14, 2019
Articolul precedentPremianți și la snowboard
Articolul următorLumina 20th year anniversary film