Elevi de la ISB la World Scholar’s Cup Tournament of Champion, Yale, USA

0
237

„Experiența a fost ceva de neînlocuit și magic. Nu numai că am avut ocazia uimitoare de a petrece aproape două săptămâni cu cei mai buni prieteni, dar am făcut și prieteni noi cu care am ținut legătura, chiar și după turneul final! Nu mai vorbim de faptul că am ajuns să călătoresc în locuri frumoase, Haga și apoi New York. În plan educațional, mi s-a oferit șansa de a-mi dezvălui întregul potențial prin multiple provocări precum Scrierea în colaborare, Provocarea savantului și favoritul meu personal, Dezbaterile.

Dezbaterea a fost o modalitate de a ne stimula mintea, de a ne ajuta să dezvoltăm abilități de vorbire în public, abilități de lucru în echipă și să ne ajute să dezvoltăm capacitatea de a găsi soluții pragmatice la problemele din viața reală.

În ceea ce privește latura socială, am fost angajați în „crearea de prieteni” pe toată durata competiției.

Una dintre cele mai importante caracteristici ale World Scholar’s Cup a fost vasta comunitate multiculturală! Oameni din toate națiunile s-au adunat pentru două lucruri: să învețe și să se distreze! World Scholar’s Cup a încurajat realizarea de noi prietenii și a fost organizat un târg cultural în fiecare rundă internațională, permițând savanților să experimenteze diferite culturi.

WSC a fost o experiență excepțională pentru mine. Totul; de la întâlnirea cu un prieten pe care l-am întâlnit la chatul de grup al World Scholar Cup, până la câștigarea unui trofeu care răsplătește munca mea grea, întruchipează cu adevărat un mediu de învățare perfect pentru oameni de toate tipurile. ” Liza G., student ISB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.