Elevii preferă activitățile online

0
236

„Dacă întrebi vreun părinte sau student care este sarcina principală a profesorului, ei vor răspunde cu siguranță: ‘A fi om’. Unii oameni ar putea spune că tehnologia nu este un glonț de argint atunci când vine vorba de predare, mai ales când trebuie să întâlnești găsești metode pentru fiecare copil.

Ca toată lumea, am folosit Zoom pentru a învăța engleza online și pot spune din toată inima că tehnologia combinată cu o atingere umană este o potrivire făcută în ceruri. Trăim într-o eră avansată, iar majoritatea elevilor sunt tehnologici. Dintr-o dată, și-au dat seama că își pot folosi dispozitivele și cunoștințele nu numai pentru a trimite mesaje, pentru a le împărtăși postările prietenilor, dar și pentru a învăța ceva nou, din confortul casei lor.

Elevii sunt imersați într-o varietate de materiale multimedia, preferă activitățile online decât cele pe hârtie. De asemenea, elevii timizi și non-participanți, care nu sunt confortabili cu participarea la discuții în clasă, sunt în mod evident mai susceptibili să participe la o clasă online. În sfârșit, eLearning este opțiunea mai ecologică,, susține Florina Ungureanu, coordonator Școala Primară ISB.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.