Oamenii buni dăinuiesc veșnic în amintirile noastre. La fel și Andrei Teodor Cosma, elevul nostru drag, implicat, care iubea atât de mult școala, familia, colegii, prietenii, dar care a plecat dintre noi la doar 17 ani și ai cărui părinți au considerat că milostenia este cea care ar trebui să facă legătura dintre cer și pământ.

Astfel, o fântână a fost ridicată în numele lui Andrei într-o școală din Zanzibar, Tanzania, unde peste 1000 de copii nu au, în mod normal, apă potabilă.

Acesta a fost cadoul lui Andrei de 1 iunie….pentru copiii din Tanzania. Iar pentru că Andrei, așa cum spuneam, a iubit enorm ICHB și venea la școală cu atâta plăcere și era atât de implicat în activitățile școlare, părinții lui au oferit și o bursă pentru o elevă cu rezultate foarte bune la învățătură, dar fără posibilități financiare.

Îi dorim mult succes la ICHB și să ducă amintirea lui Andrei mai departe prin aceeași implicare și seriozitate!

Andrei rămâne veșnic în sufletele noastre!

Fantana lui Andrei….

Fantana lui Andrei….Oamenii buni dăinuiesc veșnic în amintirile noastre. La fel și Andrei Teodor Cosma, elevul nostru drag, implicat, care iubea atat de mult scoala si prietenii…….dar care a plecat dintre noi la doar 17 ani și ai cărui părinți au considerat că milostenia este cea care ar trebui să facă legătura dintre cer și pământ. Astfel, o fântână a fost ridicată în numele lui Andrei într-o școală din Zanzibar, Tanzania, unde peste 1000 de copii nu au, în mod normal, apă potabilă. Acesta a fost cadoul lui Andrei de 1 iunie….pentru copiii din Tanzania. Iar pentru ca Andrei, asa cum spuneam, a iubit enorm ICHB si venea la scoala cu atata placere si era atat de implicat in activitatile scolare, parintii lui au oferit si o bursa pentru o eleva cu rezultate foarte bune la invatatura, dar fara posibilitati financiare. Ii dorim mult succes la ICHB si sa duca amintirea lui Andrei mai departe prin aceeasi implicare si seriozitate!Andrei ramane vesnic in sufletele noastre!Cosma Viorica Adi Cosma

Posted by Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti on Thursday, June 4, 2020
Articolul precedentGESTURI DE SUFLET
Articolul următorBanii sunt importanți. Mai ales în criză