Fotbalul, o pasiune pentru elevii Școlilor Lumina

0
450

Catedra de Educație fizică și Sport (Ioana Ungureanu, Nuri Guner, Vasile Alexandru și Vasile Cecilia) a organizat „CUPA TOAMNEI – FOTBAL GIMNAZIU”. O competiție foarte iubită și așteptată de elevii ICHB, rezultatele fiind spectaculoase… pauzele mult așteptate cu dorințele echipelor de a arăta cel mai bun fotbal posibil.

Terenurile de sport au fost asaltate de elevi, copii trecând de la stări de speranță la stări de fericire dar și dezamăgiri… Finalul acestei competiții arată: dorința elevilor ICHB de a face mișcare, de socializare dar în primul rând de a aștepta victoriile mult dorite. La sfârșitul acestei competiții domnul manager Hayati Agaoglu a premiat clasele câștigătoare cu frumoasele cupe!

Anul acesta avem următorii campioni: cls a 5-a H, cls a 6-a D, cls a 7-a E și nu în ultimul rând cls a 8-a I. O cupă deosebită a primit cls a 5-a A pentru stilul frumos de joc și atitudinea fair-play! Asteptăm cu nerăbdare o nouă competiție în primăvară! FELICITARI MAXIME pentru toate clasele participante!

De asemenea, la finalul anului,  la Liceul Teoretic Internațional de Informatică București – Colentina s-a desfășurat „Cupa 1 Decembrie – Fotbal Gimnaziu”.

Și noi – ICHB PALLADY – am trimis elevii claselor a 5-a însoțiți de prof. Vasile Alexandru la această competiție. Desi micuți ca vârstă și statură dar inimoși toți, au reușit frumoasa performanță de a câștiga detașat această competiție. Mulțumim elevilor noștri pentru implicare și pentru devotament dar și organizatorilor ICHB-COLENTINA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.