Horia Brenciu – față în față cu elevii de la ICHB

0
262

În Săptămâna Limbii Engleze am avut plăcerea de a-l avea ca invitat special la ICHB pe Horia Brenciu. Acesta i-a încurajat pe elevii noștri să își găsească pasiunile și să muncească mult pentru a-și atinge potențialul maxim. Copiii au cântat, dansat, au făcut improvizație și s-au bucurat nespus de exuberanța și bucuria pe care Horia le transmite atât de bine pe scenă. Îți mulțumim, Horia, pentru vizită și pentru lecțiile frumoase de artă și generozitate “predate” de tine!

În ziua de joi a Săptămânii Limbii Engleze, catedra noastră și-a deschis toate ușile simultan, dând astfel ocazia tuturor elevilor și profesorilor să se cunoască, indiferent dacă au ore comune sau nu. Astfel, elevi de la clase diferite au participat în același timp la activități antrenante, coordonate de fiecare dintre profesori. Cu entuziasmul și creativitatea de care dau mereu dovadă, elevii noștri au (re)inventat sisteme inovatoare de învățare, au planificat petreceri pentru întreaga școală, au scris scenarii pentru animații Lego, sau chiar au supraviețuit pe o insulă pustie și au călătorit în toată lumea!

Tot în cadrul Săptămânii Limbii Engleze, elevii noștri ne-au bucurat cu un spectacol desăvârșit al talentelor, în care au dansat, au pus în scenă parodii, au cântat la pian, chitară, ukulele și ne-au demonstrat că au extrem de multe calități impresionante. Felicitări tuturor și mulțumim pentru toată bucuria pe care ne-ați dăruit-o pe scenă în cadrul concursului “ICHB Has Got Talent”!

Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.