ISO și-a deschis porțile pentru părinți și copii

0
264

International School of Oradea și-a deschis porțile pentru părinții cu copii cu vârste între 2 și 8 ani. Ziua Porților Deschise desfășurată la mijlocul lunii martie a fost o ocazie ca părinții să descopere cum învață cei mici la această școală, să afle informații despre programa britanică și să întâlnească echipa de profesori a ISO și staff-ul școlii.

ISO este singura școala britanică, cu acreditare Cambridge din Oradea. Elevii înscriși în cadrul ISO vor studia materiile prevăzute în curriculum -ul britanic, într-un mediu internațional.

Ahmet Dundar, directorul International School of Oradea: “Îi invităm pe toți părintii interesați să vina să ne cunoască și să se convingă de faptul că la ISO fiecare copil este încurajat să se dezvolte, că fiecare copil este unic și că fiecărui copil i se recunoaște potențialul. Totodată părintii orădeni și nu doar aceștia, pot vedea cum este atmosferă din cadrul școlii și cum se simț elevii în acest mediu.

Pot luă informații direct de la profesori sau de la elevi despre experiență invătării în cadrul ISO.”

Timp de două ore și jumătate, de la 9:00-11:30, pe 15 martie, părinții au vizitat campusul școlii, inclusiv sălile de clasă, locurile de joacă, biblioteca și laboratorul de informatică și au participat la activitătăți dedicate pentru a le oferi o imagine mai clară a programei oferite de ISO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.