O experiență uimitoare în aer liber

0
270

ISB cu Outward Bound au organizat o excursie la Sovata. Scopul acestei călătorii a fost să ne oferim o experiență de camping completă și să ne provocăm să fim independenți, având totuși un sentiment de lucru în echipă.

Când am ajuns la Outward Bound, ne-am întâlnit instructorii și am fost împărțiți în grupuri, fiecare grup format din trei echipe: navigație, echipament și gătit. După aceasta, am început câteva activități care ne-au propus să ne pregătim pentru drumul zilei următoare, cum ar fi jocurile de gândire și antrenamentele de rezistență.

În dimineața următoare, ne-am împachetat rucsacurile și, conduși de echipa de navigație, ne-am îndreptat spre locul de camping. Călătoria a fost obositoare pentru unii dintre membrii echipei, dar am reușit să ajungem acolo înainte de apusul soarelui.

Una câte una, toate grupurile au început să sosească. După ce echipa de navigație s-a ocupat să facă focul, echipa de mâncare a început să pregătească cina. Și, în sfârșit, echipa de echipamente s-a ocupat de amenajarea corturilor. Înainte de apusul soarelui, grupurile adunau lemn de foc, care a fost ulterior folosit pentru pregătirea mâncării. Am gătit ceva simplu, cum ar fi paste sau pâine și gem sau legume. Dupa ce toata lumea s-a terminat de mancat si bucatele au fost spalate, unii dintre noi am mers cu instructorii la un copac relativ departe de locul de camping pentru a agata mancarea in varful copacului, astfel ca ursul sa nu vina la noi si sa caute mancare . De-a lungul nopții au existat echipe care se uitau noaptea, asigurându-se că focul nu va muri, totuși din cauza frigului, mulți oameni erau treji, stând lângă foc și spunând povești. În cele din urmă, oamenii au început să adoarmă în timp ce stăteau lângă foc, urmărind stelele să strălucească.

În ultima noastră noapte în tabăra Outward Bound, a trebuit să stabilim o piesă a celui mai memorabil eveniment al echipei noastre în timpul expediției și să o interpretăm. Noaptea s-a încheiat cu kürtőskalács și ciocolată caldă.

Această călătorie a fost o experiență unică pentru majoritatea dintre noi, care ne-a învățat multe lucruri despre munca în echipă, independența și dificultatea de a face camping și a reușit să ne îndeplinim toate nevoile într-un loc în care nu aveam resurse. În urma acestei călătorii, am creat, de asemenea, legături mai puternice cu coechipierii și amintirile pe care le vom aminti pentru totdeauna. (De Asal S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.