PERFORMANȚĂ LA ICHC

0
113

Întreaga echipă ICHC promovează performanța, respectă și valorizează excelența! Vă prezentăm 3 dintre elevii liceului nostru calificați la OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE ASTRONOMIE, CHIMIE și FIZICĂ, care și-au testat limitele, și au câștigat: Prodan RĂZVAN, elev în clasa a IX-a, olimpic la ASTRONOMIE, Dinu ANDREEA, elevă în clasa a XI-a, olimpică la CHIMIE și Nicoară LAURA, elevă în clasa a XI-a, olimpica la FIZICĂ. Ei sunt viitorul științei în România!
De asemenea, 4 dintre elevele liceului nostru calificate la OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LIMBA ȘI LITERATURA TURCĂ, care și-au testat limitele, și au câștigat: Dumitru CLARA, elevă în clasa a IX-a, Stoian CAROLINA, elevă în clasa a X-a și Olaru ALEXIA, elevă în clasa a XI-a, Geuzar DIDEM, elevă în clasa a XII-a. Ele sunt viitorul vieții intelectuale în România! Doi dintre elevii liceului nostru calificați la OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ și LINGVISTICĂ, care și-au testat limitele, și au câștigat: Strutinsky LAURA-TEODORA, elevă în clasa a XI-a, olimpică la limba și literatura română și Popescu VLAD-ȘTEFAN, elev în clasa a IX-a, olimpic la lingvistică.
La OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE INFORMATICĂ, 6 elevi de la ICHC, care și-au testat limitele, și au câștigat: Boni DANIEL-ȘTEFAN, Pavel ALEXANDRU, Pușcașu RĂZVAN-ȘTEFAN, elevi în clasa a X-a; Radovici MIHAI elev în clasa a XI-a; Ababei DANIEL și Achtar MOHAMMAD, elevi în clasa a XII-a.
Opt dintre elevii liceului nostru fac parte din lotul OLIMPICILOR NAȚIONALI LA MATEMATICA, care și-au testat limitele, și au câștigat: Abibula AISEL, Biteș RAREȘ și Costea TEODORA, elevi în clasa a IX-a; Gîrban ALEXANDRU, Vergelea VLAD, Pușcașu RĂZVAN, elevi în clasa a X-a; Memiș EDIS elev în clasa a XI-a; Andrei SORINA, elevi în clasa a XII-a. Suntem mândri de voi și vă dorim reușite în continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.