Predarea în mediul online și sprijin pentru comunitate la ISO

0
94

În această perioadă dificilă, întreaga echipă International School of Oradea face tot posibilul ca să nu întrerupă educația preșcolarilor și elevilor.

ISO și-a implementat cursurile în online și s-a adaptat situației actuale. Toate cadrele didactice s-au mobilizat, predarea online începând pe 16 martie. Profesorii lucrează de acasă si vor fi disponibili online conform orarului normal transmis elevilor și părinților.

„Înțelegem măsurile luate de către autoritati și pe lângă suspendarea cursurilor, suspendăm și toate activitățile noastre after school. Pentru binele comunității considerăm ca aceasta măsura trebuie luată și de alte instituții și de către părinți”.

Tot pentru binele comunității, suntem pregătiți să împărtășim cunoștințele și metodele noastre de predare in aceasta perioada și cu alte instituții de învățământ, directori de unități și cadre didactice, totul în mod gratuit. Cei care sunt interesați sunt rugați sa ne contacteze prin email la info@isor.ro’  a declarat Ahmet Dundar, director ISO, presei locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.