SĂPTĂMÂNA ARTELOR TALENT ȘI PASIUNE

0
261

Pasiune, trăire, emoție și sensibilitate ne-au transmis toți concurenții care au participat la Concursul instrumental organizat în Săptămâna Artelor. Copiii ne-au oferit un adevărat spectacol, fiind apreciați de doamnele profesoare din Catedra de Arte și de colegiilor. Am avut parte și de o surpriză frumoasă, domnul Virgil Ianțu ne-a vizitat și le-a vorbit copiilor despre munca pe care trebuie să o depui pentru a urma drumul muzicii, un drum greu dar totodată foarte ușor dacă este urmat cu pasiune și dăruire. A dorit să scoată in evidentă că, atâta timp cât îți alegi o meserie pe care o iubești, munca devine o adevarată plăcere! Așa că, dragi copii urmați-vă visul și împliniți-l!

De asemenea, în cadrul „Săptămânii artelor” s-a desfășurat, ca în fiecare an, concursul de pictură, dedicat primăverii și mamei, coordonat de către d-na profesoară de artă Ivan Ancuța.

Copiii au pus pe foaie mai mult decât forme și culori, și-au dezvăluit o parte din universal lor interior și au surprins cu sensibilitate, trăsăturile mamei sau prima adiere a începutului de primăvară. Planșele au putut fi admirate în expoziția afișată la recepția școlii, iar cele mai votate dintre acestea au primit trofee și premii. Felicitări tuturor participanților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.