Școala Altfel în online la Spectrum Iași

0
317

,,Familie” a fost cuvântul simbol al săptămânii SPECTRUM ȘCOALA ALTFEL, 2020. Alături de gama variată de activități desfășurate de copii acasă, în familie, aceștia s-au putut bucura și de intervențiile online, pe Zoom, ale unor părinți care i-au provocat cu noțiuni de informatică, igienă dentară, obiceiuri și tradiții pascale din diferite culturi, dar și jocuri de comunicare, cultură generală, atenție, logică și perspicacitate. Astfel, dorim să le mulțumim părinților de la clasele a II-a A și a III-a A pentru susținere și implicare, având convingerea că vom continua și în perioada următoare cu noi provocări pentru copii! 

E-learning-ul sau educația online are, în prezent, un puternic impact asupra întregului proces de învățare. Asta deoarece mijlocește predarea, făcând-o, accesibilă și copiilor care, din motive obiective, nu pot frecventa orele de curs. În vremurile vitrege pe care le parcurgem acum, ne-am văzut nevoiți să depindem în întregime de acest tip de educație. Cu sprijinul părinților, copiii din ciclul preșcolar și cei din ciclul primar (clasele pregătitoare 0 B, I B, I C și a II-a B) sub îndrumarea domnului profesor Micu Alexandru, au desfășurat împreună lecții online la disciplina ,,limba engleză”.

Săptămâna ,,Școala Altfel” a inclus activități variate și interactive precum: „Around London”(,,Hai hui prin Londra”), „The Disney World”(„Lumea Disney”), „Jocuri educative online”, „Dance for life”(„Dansează veșnic”). În toată această perioadă, rezultatele au fost pe măsură datorită eforturilor tuturor celor implicați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.