Sport și limba engleză. La ICHB se poate

0
422

Elevii claselor a 8-a de la ICHB , împreună cu doamna profesor Mantescu – Adam Adela, și-au adus cu ei la orele de limba engleză sporturile preferate, echipamentele sportive, medaliile, trofeele și toate cunoștințele, gândurile și sentimentele vis-a-vis de cele mai frumoase sporturi.

Elevii au jucat “Show and Tell” și ne-au explicat de ce au ales să practice un anumit sport, cât de mult timp se antrenează și toate eforturile și sacrificiile pe care le fac de dragul sporturilor de performanță.

Ne-am bucurat enorm pentru succesul gimnastelor, basketbalistilor, fotbaliștilor, cicliștilor și sahistilor noștri de la ICHB și am reușit totodată să ne îmbunătățim abilitățile de comunicare în limba engleză, abilitățile de ascultare vizionand mesajele unor campioni olimpici și să învățăm limbaj de specialitate.

La finalul orei am concluzionat cu toții că sporturile de performanță au meritul de a ne preda valori și principii care conduc la formarea caracterului de campion: “Every champion is a contender who refused to give up.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.