Talent la superlativ. Felicitări, David!
Talent la superlativ. Felicitări, David!

Elevul nostru, Cinca David, de la clasa a V-a G, a obținut Premiul I și marele trofeu al concursulu.

Premiul I și Marele Trofeu la concursul Friends of the Piano

Premiul I și Marele Trofeu la concursul Friends of the PianoElevul nostru, Cinca David, de la clasa a V-a G, a obținut Premiul I și marele trofeu al concursului “Friends of the piano”, ediția a IX-a, organizat sâmbătă, 18 mai 2019, de Avenor College. În cadrul concursului a interpretat Nocturna nr. 21 în C minor (postum) a lui F. Chopin. Extrem de talentat, la vârsta de 8 ani, David a fost admis cu bursă să studieze pianul la Conservatorul din Londra, dar a renunțat, pianul rămânând pentru el o mare pasiune. Felicitări și succes în continuare!

Posted by ICHB Gymnasium on Tuesday, May 21, 2019

Premiul I și Marele Trofeu la concursul Friends of the Piano

Elevul nostru, Cinca David, de la clasa a V-a G, a obținut Premiul I și marele trofeu al concursului “Friends of the piano”, ediția a IX-a, organizat sâmbătă, 18 mai 2019, de Avenor College. În cadrul concursului a interpretat Nocturna nr. 21 în C minor (postum) a lui F. Chopin.

Extrem de talentat, la vârsta de 8 ani, David a fost admis cu bursă să studieze pianul la Conservatorul din Londra, dar a renunțat, pianul rămânând pentru el o mare pasiune.

Felicitări și succes în continuare!
Articolul precedentLUMINA WOLVES CAMPIONI MUNICIPALI
Articolul următorO RĂSPLATĂ PE CINSTE PENTRU ELEVII PERFORMANȚI DE LA SPECTRUM CONSTANȚA!