UN ABSOLVENT ICHB A OBȚINUT PREMIUL NOBEL PENTRU STUDENȚI

0
561
Ștefan Pricopie, absolvent ICHB și absolvent al Universității Manchester, a câștigat Global Undergraduate Awards 2019 – cunoscut ca Premiul Nobel Junior, la secțiunea Economie.

Ștefan Pricopie, absolvent ICHB și absolvent al Universității Manchester, a câștigat Global Undergraduate Awards 2019 – cunoscut ca Premiul Nobel Junior, la secțiunea Economie.

Ștefan Pricopie, absolvent ICHB și absolvent al Universității Manchester, a câștigat Global Undergraduate Awards 2019 – cunoscut ca Premiul Nobel Junior, la secțiunea Economie. Ștefan a fost desemnat câștigător al premiilor acordate sub patronajul președintelui Irlandei, pentru teza sa de licență despre învățământul public și fenomenul de brain drain.

În competiție s-au înscris peste 3.400 de persoane, de la 338 de universități din 50 de țări, și reprezintă una dintre cele mai importante distincții pentru studenții de nivel licență / master din mediul universitar internațional.

Ștefan Pricopie are 22 de ani și în iunie 2019 a absolvit cu High First-Class Honours programul de economie-matematică din cadrul Facultății de Științe Sociale de la Universitatea Manchester, UK. Teza de dizertație, care este și cea pentru care a primit Premiul Nobel Junior 2020 pentru Economie, se intitulează “Public Education and Brain Drain”.

În 2014, Ștefan Pricopie a obținut medalie de bronz la Olimpiada Națională de Matematică.

https://www.caleaeuropeana.ro/un-student-roman-a-castigat-premiul-nobel-junior-pentru-economie-stefan-pricopie-a-obtinut-premiul-cu-teza-sa-despre-invatamantul-public-si-fenomenul-de-brain-drain/

https://evz.ro/un-student-roman-a-castigat-junior-nobel-prize-stefan-este-fiul-unui-fost-ministru-al-romaniei.html

https://www.romania-insider.com/stefan-pricopie-undergraduate-awards-2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.