Campania ”Un Paște mai bun” a adus bucurie pentru mii de români

0
346

Continuăm să aducem zâmbete înaintea sărbătorilor prin campania „Un Paște mai bun„. Împreună reușim să aducem bucurie.

Mii de români din întrega țară au primit deja pachetele cu alimente și dulciuri pregătite în cadrul Campaniei ”Un Paște mai bun”, organizată de Fundația Tuna în colaborare cu Fundația Lumina și cu sprijinul Fundației Prețuiește Viața,

Până în prezent s-au distribuit circa 6000 de pachete în Bucureşti, Ilfov, Teleorman, Cluj, Oradea, Iași, Ploieşti, și Giurgiu.
Zilele trecute au fost distribuite pachete în sectoarele 1, 2 și 4 din Capitală, la acțiunea de la sectorul 2 participând și primarul Mihai Toader
‘Cu ocazia sărbatorilor pascale trebuie să oferim o mică bucurie, în special copiilor pe care îi avem în îngrijire în sistemul de protecție socială din sectorul 2 și pentru copiii care provin din familii cu anumite probleme materiale. Întotdeauna ne bucură zâmbetul lor. İn acest an, am avut alături de noi Fundația Tuna, o asociație căreia îi mulțumim foarte mult pentru sprijinul acordat. Sunt convins că această colaborare a noastră va dura mulți ani de aici înainte.’’a declarant primarul Mihai Toader.
La acțiunea de la Sectorul 2 a fost prezent și Lucian Sănmărtean, care a susținut prin intermediul Școlii de Fotbal Lucian Sănmărtean-Lumina această acțiune menită să aducă bucurie de sărbători.
În cadrul campaniei au fost oferite 100 de pachete și Fundației İnocenți, pentru a fi distribuite celor aflați în grija fundației.În mod simbolic, pachetele au fost distribuite cu reprezentanți ai cultelor ortodox și catolic din București.
NAPOCA OFF ROAD COMMUNITY s-a implicat de asemenea în Campania Umanitară ”Un Paște mai bun”, prin distribuirea de alimente către aproximativ 30 de familii cu posibilităti reduse din zona Ploscos- Valea Florilor – Crairit. Campania a ajuns și în alte zone din Apuseni, cu ajutorul unor oameni deosebiți, care s-au implicat activ în ajutarea a 450 de familii din această zonă.

Reprezentanții Fundației Tuna au mulțumit tuturor celor care au donat și care au susținut public această campanie de donații destinată ajutorării românilor nevoiași. ”Toți românii merită să aibă sărbători cu bucurie și suntem mulțumiți că prin campania noastră am reușit să aducem zâmbete și o masa mai îmbelșugată de Paște. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat, care au donat și au susținut această campanie. Zâmbetele de pe fețele copiilor și ale bătrânilor la care au ajuns pachetele cu alimente și dulciuri sunt cea mai bună răsplată pentru noi toți.”, a declarat directorul general al Fundației Tuna, Mehmet Emin Korkut.

Directorul Fundației Lumina, Mustafa Bedir, consideră că această campanie a fost de mare succes și a mulțumit tuturor elevilor din Școlile Lumina și părinților acestora, pentru modul în care s-au implicat și au înțeles să-i ajute și pe alții. ‘’Mulțumesc elevilor, părinților, profesorilor, angajaților din Școlile Lumina și tuturor partenerilor noștri care ne-au susținut în această campanie și ne-au încurajat astfel să organizăm mai multe acțiuni în care să oferim ajutor românilor mai puțin norocoși. Mă bucur că elevii noștri înțeleg că e important să se implice în acțiuni de voluntariat și că sunt extrem de activi și pun umărul la acest gen de campanii. Aceste valori sunt importante pentru educația lor” a adăugat Mustafa Bedir. Mii de familii din România se vor bucura anul acesta de sărbătorile pascale în urma campaniei „Un Paște mai bun„ inițiată de Fundația Lumina și Fundația Tuna, în parteneriat cu Fundația Prețuiește Viața a Andreei Marin.
În urma donațiile strânse, mii de familii nevoiașe au primit un pachet care conține alimente de bază (faină, zahăr, orez, ulei, paste, mirodenii, conserve, dulciuri pentru copii, ).
La această campanie au participat mulți oameni generoși, cu sufletul mare, care înțeleg că e important în viață să întindem o mână de ajutor celor mai puțin norocoși.

https://www.facebook.com/ICHB.Gymnasium/posts/2118621991506983

Pachetele din cadrul campaniei „Un Paște mai bun„ au ajuns și la copiii din Teleorman, de care are grijă părintele Danu Florin. Împreună facem copiii să zâmbească!

https://www.facebook.com/PreotDanuFlorin/posts/814697025562965

Campania „Un Paște mai bun” ajunge deja la oamenii care au nevoie de ajutorul nostru pentru a avea puțină bucurie cu ocazia sărbătorilor. Susține și tu campania și împreună putem aduce 10 000 de zâmbete.

https://www.facebook.com/lumina.schools/posts/1502737623193486

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.