Un spectacol special la International School of Oradea

0
263

La finalul anului, elevii International School of Oradea au fost timp de o oră actorii scenetei Sugar Plum. Întreaga piesă s-a jucat la Sala de Evenimente din Era Shopping Park, în prezența unui public numeros de părinți și prieteni ai ISO.

Elevii din clasele primare au fost zâne și spiriduși, Moș Crăciun, profesori și elevi, prezentatori și naratori. Aceștia fost îndrumați de profesoarele Ebony Ellis, Dorotea Pop, Elizabeth Gregory și Soumeira Gul. “Ne bucuram de reușita elevilor noștri. Au muncit enorm ca să iasă un spectacol foarte bun.” a transmis directorul ISO, Ahmet Dundar.

Copiii din Early Years pregătiți de Carmen Ungur-Brehoi si Tina Cheregi au avut rolul jucăriilor de Crăciun-roboți, soldăței și ursuleți, dar au făcut parte și din echipele de beteală aurie, argintie și roșie. Cei mai tineri actori, de la gradiniță (pregatiti de Letitia Cotea, Teodora, Sara Galvez) au fost adorabilii fulgi de nea care au cântat și au fost ajutați de colegii lor mai mari din clasele primare.

La final, comunitatea Iso a fost extrem de generoasă și a susținut campania Kiwanis Art Oradea-“De sărbatori Kiwanis dăruiește bucurie copiilor,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.