FIRSTEP 2020: Cele mai multe proiecte au fost inspirate de viața de zi cu zi, de necesități sau de implicarea copiilor în construirea unui viitor bazat pe reducerea consumului de energie și pe reciclare.

Valiza inteligentă care îți încarcă telefonul mobil, selectorul smart pentru materiale reciclabile, mașina care se deplasează pe bază de magneți sau dispozitive utile pentru persoanele cu probleme de vedere, sunt doar câteva din cele aproximativ 300 de proiecte prezentate în cadrul competiției FirSTep 2020, organizată la acest sfârșit de săptămână de către Lumina Instituții de Învățământ.

FirSTep Competition 2020

Congratulations to all the students from Lumina Schools who got excellent results at FirSTep competition which gathered 300 projects this year. We are very proud of our ISB students, both Primary and Secondary school for being awarded with:▪5 gold, 8 silver and 7 bronze medals for Primary School students▪5 gold, 4 silver and 3 bronze medals for Secondary School students#iloveisb #primaryschool #secondaryschool #firstep #reasontobeproud

Posted by International School of Bucharest on Monday, February 24, 2020

Cele mai multe proiecte au fost inspirate de viața de zi cu zi, de necesități sau de implicarea copiilor în construirea unui viitor bazat pe reducerea consumului de energie și pe reciclare. Mihai și Vlad, elevi în clasa a 8 a, au dezvoltat un proiect Line Helper, inspirat de bunica lui Mihai, care are probleme de vedere și nu se poate deplasa singură.Line Helper o poate ajuta pe bunica lui Mihai să se deplaseze în viitor singură în casă și în exterior, chiar și când afară este semiîntuneric, dispozitivul urmând să o ghideze în direcția dorită.

Valiza care încarcă telefonul mobil este ideea unui elev de clasa a 9 a , care s– a gândit că trebuie să transforme în ceva energia pe care o produce valiza sa în momentul în care roțile sale se deplasează sute de metri pe stradă sau în aeroporturi.

Competiția se bucură de mare interes din partea elevilor , profesorilor și părinților, câștigătorii fiind recompensați cu locuri în cadrul Science Camp, organizată de Lumina Instituții de Învățământ.

,,Consider că toți elevii participanți la această compeție sunt câștigători , pentru că proiectele lor sunt un început pentru schimbările care ne așteaptă în viitor și pentru care elevii se pregătesc încă de pe acum. Toți merită felicitați și încurajați să meargă mai departe pe drumul științei și al descoperirilor,, a declarat Fatih Goktaș, directorul general Lumina Instituții de Învățământ.

FirSTep is an annual competition organised by Lumina Educational Institutions in collaboration with national and…

Posted by International School of Bucharest on Tuesday, February 25, 2020

Valiza inteligentă care îți încarcă telefonul mobil, selectorul smart pentru materiale reciclabile, mașina care se…

Posted by Educaţie Privată on Sunday, February 23, 2020

Elevii de la Școlile Orizont din Republica Moldova au plecat la Chișinău cu medaliile câștigate la FirSTep 2020. #proiect #elevi #scoala #pasiune #lectii #ScolileOrizont #medalii #FirSTep

Posted by Lumina Educational Institutions on Sunday, February 23, 2020

Sute de proiecte interesantele și multă #pasiune din partea elevilor si profesorilor la o nouă ediție de succes FirSTep. #elevi #scoala #proiect #pasiune #performanta #ScolileLumina #firstep2020

Posted by Lumina Educational Institutions on Sunday, February 23, 2020

10 medalii de aur, 12 medalii de argint și 7 medalii de bronz.Acesta este palmaresul elevilor de la Spectrum Iași la competiția Firstep 2020.

Posted by Lumina Educational Institutions on Monday, February 24, 2020
Articolul precedentEDIS MEMIȘ, UN ELEV CARE NE INSPIRĂ PE NOI TOȚI.
Articolul următorEDIS MEMIȘ, ELEV LA ICHC, ALES PERSONALITATEA ANULUI ÎN CONSTANȚA