700 de pachete pentru medicii și personalul medical de la Spitalul ,,Victor Babeș” din banii donați de elevi

0
387
Anul acesta, Fundația Lumina și Fundația Tuna au adaptat campania ,,Un Paște Mai Bun,, la vremurile dificile prin care trecem și au donat o parte din fondurile strânse în această campanie din donațiile făcute de elevi, părinți și oameni de afaceri pentru combaterea epidemiei de coronavirus.

Învățăm împreună să facem bine. Acesta este una din lecțiile importante învățate de elevii din Școlile Lumina. Anul acesta, Fundația Lumina și Fundația Tuna au adaptat campania ,,Un Paște Mai Bun,, la vremurile dificile prin care trecem și au donat o parte din fondurile strânse în această campanie din donațiile făcute de elevi, părinți și oameni de afaceri pentru combaterea epidemiei de coronavirus. 

Nu a fost uitat însă nici scopul inițial al campaniei, acela de a aduce cât mai multe zâmbete în perioada sărbătorilor de Paște. În acest sens, 700 de pachete de Paște au fost oferite medicilor și personalului medical de la Spitalul Victor Babeș, un spital în care se luptă zi de zi cu acest inamic invizibil care a afectat întreaga omenire.  

De asemenea, 2525 de pachete au fost distribuite în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu, şi Constanța, în colaborare cu administrațiile locale şi reprezentanții cultelor religioase, respectându–se toate măsurile de protecție stabilite de autorități.  

La Bistrița, Fundația Lumina, Fundația Tuna și Școala de Fotbal Lucian Sănmărtean s–au alăturat demersului ,,Împarte Bucurie,, și au donat 125 de pachete cu alimente de baza pentru vârstnici, tot în cadrul campaniei ,,Un Paște mai Bun,,.  

O parte din banii strânși în această campanie din donațiile făcute de elevi a fost direcționată spre lupta împotriva coronavirusului. Astfel, 15 000 de lei strânși din donațiile făcute de elevii de la International School of Bucharest au fost oferiți Fundației Prețuiește Viața în campania Caravana Umanitară prin care sunt ajutați românii care luptă cu COVID 19.  

De asemenea, elevii de la Spectrum Cluj sprijină în această perioadă Fondul de Urgență, creat pentru a răspunde cât mai urgent nevoilor medicale din țara noastră survenite în contextul pandemiei de Covid-19.  

Banii strânși în această campanie au fost donați de elevii Școlilor Lumina, care se implică activ în acțiuni de voluntariat pentru că știu că e important să îi ajutăm pe cei de lângă noi. La fel de important ca performanțele în educație pe care le obțin constant la școală.  

,,Anul acesta, din cauza apariției pandemiei de COVID–19, am decis ca o parte  din fonduri să meargă spre lupta cu acest virus. În acest sens, ne–am gândit să aducem puțină bucurie în rândul personalului medical de la Victor Babeș, având în vedere faptul că luptă zi de zi pentru a salva oameni Ei sunt eroii acestor vremuri și merită prețuiți. De asemenea, nu am uitat nici persoanele vârstnice și nevoiașe care au nevoie de ajutor și le–am oferit pachete consistente de alimente. Vom continua să îi ajutăm și după sărbătorile de Paște și ne dorim să reușim să oferim cât mai multe pachete celor care au nevoie, cu ajutorul oamenilor darnici și inmoși care se implică și susțin campania noastră,, a declarat Yusuf Kucuk, președintele Fundației Tuna. 

A doua ediție a campaniei „Un Paște mai bun„ își propune să ajute 10 mii de familii din România să se bucure de sărbătorile pascale și anul acesta. 

Campania „Un Paște mai bun„ inițiată de Fundația Tuna și Fundația Lumina, aflată la a doua ediție, s-a bucurat de mare succes anul trecut și dorim să facem o tradiție din a ajuta românii să aibă sărbători mai bune.

https://www.facebook.com/FundatiaLuminaInstitutiideInvatamant/posts/281726486080253
https://www.facebook.com/FundatiaTuna/posts/2557101551171072

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.