EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE ÎN ORICE SITUAȚIE

0
594
Partnerul nostru tehnologic, Edusoft Technologies SRL, a oferit în această perioadă suport tehnic gratuit tuturor instituțiilor de învățământ de stat și particulare care au dorit să desfășoare cursuri online pe perioada suspendării cursurilor școlare, anunțul fiind făcut public și de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, semn al încrederii în calitatea cursurilor online desfășurate cu ajutorul tehnologiei puse la dispoziție de Edusoft.

Miile de elevi și profesori din Școlile Lumina din București, Constanța, Iași, Cluj, Oradea și Ploiești s-au mobilizat exemplar imediat după închiderea oficială a cursurilor, din cauza pandemiei de COVID 19 și au mutat lecțiile în online, unde orele de școală s-au desfășurat în fiecare zi, singura diferențăfiind aceea că elevii erau la biroul din camera lor și nu în banca de la școală.

Am considerat că este un bun prilej să folosim tehnologia în sprijinul educației și al elevilor noștri, mulți dintre aceștia fiind deja familiarizați cu Google Classroom, Introducerea tabletelor în procesul educațional ne-a ajutat , experiența și-a spus cuvântul, iar  mediul on-line reprezintă o resursă infinită de informații.

Orele s-au desfășurat conform orarului prin intermediul aplicației Zoom, cu ajutorul căreia, profesori și elevi, s-au „întâlnit” virtual, iar feedback-ul primit din partea lor ne-a dat încredere să mergem mai departe și să continuăm lecțiile online.

Datorită efortului depus, elevii nu au pierdut nici macar o zi de școală, continuitatea fiind un aspect esențial în educație.

E un efort colectiv pentru care Lumina Instituții de Învățământ le mulțumește profesorilor dedicați, care continuă zi de zi procesul educațional. Cu suportul tehnic oferit de Edusoft Tehnologies, partenerul Școlilor Lumina, reușim să mergem mai departe și să le oferim elevilor toate informațiile de care au nevoie în aceste vremuri în care sănătatea și siguranța copiilor sunt cele mai importante.

Partnerul nostru tehnologic, Edusoft Technologies SRL , a oferit în această perioadă suport tehnic gratuit tuturor instituțiilor de învățământ de stat și particulare care au dorit să desfășoare cursuri online pe perioada suspendării cursurilor școlare, anunțul fiind făcut public și de Inspectoratul Școlar al Municipiului București, semn al încrederii în calitatea cursurilor online desfășurate cu ajutorul tehnologiei puse la dispoziție de Edusoft.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.