25 DE PREMII PENTRU 25 DE ANI DE EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE ÎN ȘCOLILE LUMINA INSTITUŢII DE ÎNVĂŢĂMÂNT

0
244
Lumina Instituţii de Învăţământ a oferit 25 de premii cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființare, eveniment desfășurat la Ateneul Român, în prezența a numeroase personalități din lumea educațională, a părinților și absolvenților Școlilor Lumina.

Lumina Instituţii de Învăţământ a oferit 25 de premii cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înființare, eveniment desfășurat  la Ateneul Român, în prezența a numeroase personalități din lumea educațională, a părinților și absolvenților Școlilor Lumina. Printre premianți s au aflat absolvenți, multiplii medaliați la olimpiadele internaționale, profesori de excepție , părinți care au susținut activitatea educațională din această școli, precum și numeroși prieteni ai Școlilor Lumina și ai educației românești.

La decernarea de premii, alături Virgil Ianțu, prezentatorul evenimentului, au fost prezente personalități care au fost alături de școlile Lumina de-a lungul timpului, printre care Andreea Marin și Lucian Sănmărtean.

„Împreună cu cei din școlile Lumina am oferit sprijin și ajutor copiilor, pentru a avea  posibilitatea și șansa unei vieți în sport. Este un moment de mândrie pentru mine pentru că prin mine și viitoarele generați sper să îmi calce pe urme. Și noi, și școala, suntem pe aceași cale.”, a declarat fotbalistul Lucian Sănmărtean.

La sărbătorirea celor 25 de ani, au fost prezenți reprezentanți din sistemul educațional românesc, foști directori ai Școlilor Lumina, parteneri și colaboratori ai școlilor.

https://www.youtube.com/watch?v=uRdIQLudcL4

Directorul Lumina Instituții de Învățământ, Fatih Goktas, a ținut un discurs în deschiderea evenimentului, prin care a mulțumit tuturor partenerilor în educație.

“Vă mulțumim că putem să facem împreună educație. Povestea noastră de succes merge mai departe și împreună sunt convins că putem schimba lucrurile în bine.Vă mulțumim tuturor prietenilor noștri care au fost împreună cu noi și care au trimis un mesaj pentru această zi importantă pentru Lumina. a declarat Fatih Goktas.

Prima generația de absolveți …și ultima generație de absolvenți

Școlile Lumina au început cu 23 de elevi, iar în prezent peste 4.5000 tineri învață în cadrul acestor școli. La eveniment a fost prezentă și prima generația de absolvenți.

„Mă bucur că fac parte dintr-o familie minunată, mă bucură când privesc în retrospectivă ceea ce s-a realizat în cadrul acestei instituții de învățământ. Sunt mândru să fiu lângă oameni pe care îi iubesc și mă apreciază.Trebuie să fim uniți, cum fost până acum, și să ducem mai departe prestigiul acestei instituții de învățământ. „, a spus Ionuț Grossu, absolvent în prima generație a Liceului Internațional de Informatică din București.

Anahita Hamzeh face parte din ultima generație de absolveți al instituțiilor Lumina și a ținut un discurs prin care a povestit experiența sa ca elev.

“Am studiat la ISB de la vârsta de trei ani și sunt mândră că această școală a fost a doua mea casă. Educația pe care am obținut-o m-a împins să vreau să știu mai multe. Cea mai importantă parte a educației este liberul arbitru al elevilor..”, a spus Anahita pe scena Ateneului.

Performața Școlilor Lumina

Prima școală din cadrul Lumina Instituții de Învățământ din România  a fost înfiinţă în anul1994 , la Constanţa, iar în prezent vorbim de trei licee, șase școli primare și gimnaziale, precum și două școli internaționale.  În palmaresul Școlilor Lumina sau adunat aproape 1000 de medalii de aur, argint și bronz câștigate la olimpiadele internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.