Cele mai frumoase colinde au răsunat în Redacția Știrile TVR. Cântecele de sărbătoare care vestesc nașterea Mântuitorului au fost pregătite de elevii de gimnaziu din corul Liceului Teoretic International de Informatică București, campusul Colentina.

Colind TVR1

Corul Liceului Teoretic Internațional de Informatică București a adus cele mai frumoase colinde în redacția Știrile TVRCele mai frumoase colinde au răsunat în Redacția Știrile TVR. Cântecele de sărbătoare care vestesc nașterea Mântuitorului au fost pregătite de elevii de gimnaziu din corul Liceului Teoretic International de Informatică București, campusul Colentina.Momentul i-a emoționat pe jurnaliștii TVR care s-au bucurat de colinde din Banat, Maramureș și Bucovina și și-au amintit de copilăria petrecută la bunici ori la colindat.La final micii colindători au fost aplaudați și răsplătiți cu dulciuri.Sursa: stiri.tvr.ro

Posted by ICHB Colentina on Tuesday, December 17, 2019

Momentul i-a emoționat pe jurnaliștii TVR care s-au bucurat de colinde din Banat, Maramureș și Bucovina și și-au amintit de copilăria petrecută la bunici ori la colindat.
La final micii colindători au fost aplaudați și răsplătiți cu dulciuri.

Articolul precedentUn proiect de succes realizat de elevi minunați și de un profesor dedicat edicației
Articolul următorPremierea olimpicilor internaționali, un eveniment special, în cadrul căruia elevii de la Școlile Lumina au obținut 72 de premii din totalul de 174.