Un proiect de succes realizat de elevi minunați și de un profesor dedicat edicației

0
308

Elevi premiați la Strasbourg, în Parlamentul European. Cinci elevi din clasele a VI-a și a VII-a, împreună cu d-na profesor Cătălina Georgescu, coordonator al proiectului „Thrive for Unity”, vor pleca la Strasbourg, urmând să fie premiați în Parlamentul European, în cadrul concursului internațional #MEGA – Make Europe Great for All/ Faire l’Europe pour tous”, concurs organizat de Association Européenne de l’Education/ AEDE, din Franța.

https://www.facebook.com/ICHB.Gymnasium/videos/291083278456166/

Concursul este unul foarte apreciat și titrat la nivel european, iar cei cinci elevi, împreună cu coordonatorul de proiect, vor pezenta în Parlamentul European, la Strasbourg, ideile din spatele videoclipului câștigător, la categoria lor de vârstă și vor reprezenta cu mândrie Liceul Teoretic Internațional de Informatică, și nu în ultimul rând, România!

Concursul internațional #MEGA a fost derulat sub egida Forumului Civic European, elevi cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, din toate țările Uniunii Europene, putând participa la acest concurs. Copiii au avut de realizat un videoclip în care să își prezinte viziunea lor asupra unei Europe a solidarității, democrației și fraternității.

Andrei Mareș, Laura Rotar, Andrei Vasile, Maria Costică și Manu Philip, sunt elevii care au demonstrat că încrederea în sine, creativitatea, pasiunea pentru limba engleză, dar mai ales dorința de a aduce o mică contribuție la solidificare valorilor Uniunii Europene, sunt condiții principale pentru a te afla printre câștigători.

Coordonatorul proiectului „Thrive for Unity”, d-na profesor Cătălina Georgescu, a câștigat anterior o altă ediție a acestui concurs, organizat de AEDE France.

Felicitări!


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.