ISB investește în educație, investește în viitor!

0
271

Burse integrale sau parțiale de studiu vor fi acordate de către International School of Bucharest pentru anul şcolar 2020/2021. ISB îşi propune să asigure accesul la un înalt stadiu de educaţie și pentru candidaţi externi, cu vârsta de 14 şi 16 ani, care nu îşi permit cheltuielile unei şcoli internaţionale private, au rezultate academice excelente, au o conduită impecabilă și locuiesc în Bucureşti. Bursele se acordă pentru programul IGCSE (International General Certificate for Secondary Education) și pentru programul IB (International Baccalaureate Diploma Programme).

Acest program de burse este disponibil elevilor care nu sunt înscrişi la ISB. Elevii care vor să candideze pentru obţinerea unei burse de studiu la ISB trebuie să facă dovada unor rezultate academice excelente şi să aibă o conduită impecabilă. Părinţii trebuie să prezinte situaţia veniturilor lunare, aşa cum este cerută de Comitetul de Acordare a Burselor la ISB. Elevii vor beneficia de burse integrale sau parțiale în fiecare an, numai dacă nivelul academic şi de conduită sunt menţinute la standarde foarte înalte.

Înfiinţată in 1996, autorizată de Ministerul Educaţiei din România şi acreditată de Consiliul Şcolilor Internaţionale (CIS), membru asociat al Consiliului Şcolilor Britanice Internaţionale (COBIS), centru de exminare aprobat EDEXCEL şi centru de examinare Cambridge, acreditată de International Baccalaureate Diploma Programme, International School of Bucharest asigură un program educaţional complet şi la standarde înalte pentru elevi cu vârste cuprinse între 2 ani şi 18 ani.

Peste 40 de naţionalităţi sunt reprezentate în rândul celor peste 700 de elevi ai şcolii. ISB urmăreşte programa Cambridge pentru şcoala primară (Primary School), şi pentru gimnaziu şi liceu (Secondary School). General Certificate of Education (IGCSE) şi International Baccalaureate Diploma Programme oferite de ISB asigură elevilor şcolii accesul la universităţi prestigioase din întreaga lume, inclusiv în România. Engleza este limba de predare, iar majoritatea profesorilor sunt vorbitori nativi de limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.