Experți ai Națiunilor Unite, în vizită la ISB

0
239

Dl. Antoine Nunes și doamna Angela Sochirca, ofițeri de mediu la Națiunile Unite, au vizitat ISB în cadrul programului lor de evaluare a performanței de mediu în România. Întrucât ISB a fost implicată activ timp de 4 ani în Programul școlar internațional ECO, cei doi experți au fost interesați să afle mai multe despre lucrurile pe care le facem în școală și cum integrăm educația de mediu și educația pentru dezvoltarea durabilă în comunitatea noastră.

Membrii comisiei ECO a ISB au vorbit cu entuziasm despre ce au învățat în timpul programului școlar ECO și despre cum își aplică cunoștințele în rutina lor de zi cu zi. Proiectele pentru drepturile omului ale elevilor, Mozaicul realizat din capace de sticlă în timpul lecțiilor de artă, misiunile de cercetare la perspectiva globală sau ziua fără hârtie în școală, colecția simplă de plastic sau donații de cărți și cadouri către comunități mai puțin norocoase, inițiativa de a colecta semnături pentru un mediu curat, sunt doar câteva exemple de subiecte discutate în timpul vizitei.

„Am avut ocazia uimitoare de a discuta cu reprezentanții diviziei de mediu din cadrul Națiunilor Unite despre criza care este schimbarea climatică. Au fost suficient de amabili pentru a răspunde la întrebările noastre și a ajuta cu cercetarea noastră pentru proiectul grupului de perspective globale” – Melis Z ., Anul 11.

Suntem foarte mândri de comunitatea noastră care contribuie la acest program și vom continua să-l dezvoltăm pentru o viață mai bună și de lungă durată pe Pământ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.